Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen.

Meld dan uw retourzending binnen 14 dagen aan via: Retour@kidsmusthaves.nl o.l.v. uw bestelnummer. Na uw aanmelding ontvangt u automatisch een mail met instructies. 

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@kidsmusthaves.nl 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Als er een defect aan het product is, bij binnenkomst van het product,(dit kan helaas zich soms voordoen)meld dit dan binnen 48 uur aan ons, doormiddel van een foto. Zodat wij het bedrag kunnen crediteren, of een nieuw item kunnen opsturen.

Komt de waarde van jouw retour na aftrek van het retourbedrag onder de €50,- wordt de € 4,95 verzendkosten van de heenzending verrekend.

Product ruilen?

Het is helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen, wilt u een andere kleur of maat dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsten.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen, mocht de bestelling al onderweg zijn, kunnen wij er helaas niet meer aan doen. Let dus altijd goed op bij het opgeven van het adres.

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen boven de €50,-

Product uitverkocht? stuur een e-mail naar info@kidsmusthaves.nl en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Levering verloopt via DHL. Over het algemeen zal de aflevering binnen 1-3 werkdagen tussen 9:00 en 22.00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.